dijous, 7 d’abril de 2011

Programació

Tinc la sort d'haver estat convidada a participar com  a ponent en un seminari de professorat d'Aules de d'Acollida a Menorca. Em sento molt honrada que hagin pensat amb mi perquè els expliqui les experiències que considero més reixides, aquelles que consideri que m'hagin sortit bé i que tinguin major potencial en tots els aspectes. El grup de treball  està molt involucrat  i forma un magnífic equip. Aquest seminari m'està recordant els deures pendents que tinc de penjar a la xarxa tot el material el·laborat i experimentat durant aquests darrers anys com a Tutora de l'Aula d'Acollida. 

De moment, penjo la meva programació, deixant enrerre les pors de sempre (i si no està bé?) . És la que he pogut trobar etre els meus documents. Estava feta per al curs 2006-2007. Ho sento. però no en tinc cap de posterior. Deuen dormir el somni dels justos en algun arxivador de l'Institut.

La programació és molt senzilla i intenta abarcar tots els aspectes de la competència lingüística comunicativa i sociocultural ;  prioritza la llengua oral; intenta tenir en compte i treballar sistemàticament la llengua d'instrucció; també, la consciència intercultural i les actituds lingüístques, l'ús de les TIC; i, finalment, està basada en unes tasques que són el seu eix vertebrador.
Espero que us pugui servir per criticar-la i també per modificar-la i superar les mancances que té.

A Menorca hi fa un temps esplèndit. Estar aquí és un verdader regal!

Programació AA IES Palau Ausit 2006-2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada