diumenge, 30 de desembre del 2007

Visita a Barcelona

El dia 18 desembre es va realitzar la Visita a Barcelona. Tot i que és una activitat tradicional a la nostra Aula d'Acollida, aquest any la va preparar la Sara, una estudiant en pràctiques del CAP de l'UAB (aquest curs n'hi ha hagut dues, la Núria i la Sara).

A l'espera de poder publicar el seu post amb les explicacions i les reflexions sobre la seva Seqüència Didàctica, penjo el document amb les fotografies de tot el que es va fer i de fons, la Rumba de Barcelona de Sabor de Gràcia.



***Nota: aquest power point l'he fet jo, però penso de que, de cara a una altre curs o una altra sortida, estaria molt bé que fossin els mateixos alumnes els que fessin el seu document en powerpoint amb música: la tria de les fotos i de la música, la redacció dels comentaris que es poden posar a cada foto, etc.

D'això que és tan senzill i bàsic, me n'acabo d'adonar aquests dies, tot muntant el document.
No, si l'ofici de profe és que no s'acaba mai d'aprendre!

4 comentaris:

  1. Matilde, m'ha agradat molt el diaporama musicat que has presentat d'aquesta experiència amb l'aula d'integració. Si no et sap greu, el reproduïsc enllaçat al meu bloc (laparaulavola.blogspot.com) com a exemple del que es pot fer perquè ens´anirà bé al nostre insti. Enhorabona pel bloc (i el de castellà). Et continue llegint. Toni.

    ResponElimina
  2. Gràcies Toni pel teu comentari tan encoratjador i pel teu enllaç. Ajuda a continuar treballant en una línia que no és la majoritària. Jo també segueixo el teu blog i m'agrada molt perquè és útil i té bellesa. És reconfortant i estimulant saber que hi ha col.legues amb qui compartir.
    Matilde

    ResponElimina
  3. Benvolguda Matilde,
    Ens ha encantat el treball amb els alumnes de l'aula d'acollida: és bonica la composició per les imatges, la música i els textes, és importantíssim el protagonisme que tenen els i les alumnes, i fantàstic utilitzar aquestes eines per formar i per mostrar les tasques que es duen a terme a l'aula.
    Som membres del projecte Espurn@, per aules obertes i d'acollida. Cada setmana cerquem exemples de treball amb TIC a les aules d'acollida i obertes. Volem demanar-te d'enllaçar aquest treball al portal de l'aula d'acollida www.espurna.cat/kalidoscopi.
    I si tafaneges el projecte i us engresqueu a compartir activitats, estarem molt contents.
    L'Equip Espurna

    ResponElimina
  4. Mònica, moltes gràcies pel teu comentari. Es clar que ens agrada que publiqueu les nostres coses al vostre projecte. Ens fa molt contents i ens estimula saber que podem compartir les nostres experiències
    Amb molt de gust el visitarem i us enviarem les coses que anem fent.

    ResponElimina